Boligerne

KOM HJEM TIL ET STED, DU ER STOLT AF

I alle Byhavens lejeboliger får du en ekstra stor, privat altan eller terrasse, hvor du kan nyde aftenerne og de lyse forårsdage.

Overalt er der udsigt til enten parkerne, de hyggelige, grønne torve eller gågaderne, som forbinder hele bydelen, og hvor naboer og venner mødes og hilser.

Boligerne er indflytningsklar, og du kan aftale en indflytningsdato med mægler.

FÅ PLADS TIL HVERDAGEN MED 3 ELLER 4 VÆRELSER

Alle boligerne har et lyst køkken-alrum med plads til hele familien. Der er depotrum. Og de ekstra store altaner og afskærmede terrasser har direkte adgang fra stuen, så du bare kan slå døren op og træde ud. Fra 1. sal og op får du en stor, privat altan; i stueplan er der en ekstra stor, afskærmet terrasse.

Øverst på tagterrasserne er der fælles byhaver med udsigt, fælleshus i det store drivhus og rigelig plads til at drikke kaffe med naboen og invitere til fællesspisning.

Se ledige boliger

NÅR DU BOR I BYHAVEN, FÅR DU:

  • 3 eller 4 værelser på 95 til 113 kvadratmeter
  • Ekstra stor privat terrasse i stueplan og privat altan fra 1. sal og op
  • Behagelig gulvvarme i alle rum
  • Store fælles tagterrasser med byhaver og drivhuse
  • Direkte adgang til mere end 100 parkeringspladser inkl. ladestandere
  • Små torvepladser, gågader og parker lige udenfor hoveddøren
  • 160 m til indkøb og 1.8 km til centrum af Silkeborg
  • Mulighed for at søge boligstøtte, beregn her.

ET KØKKEN OG BADEVÆRELSE, HVOR DAGEN STARTER GODT

Her er lyse, slidstærke trægulve. Grebsfri skabe. Smukke klinker. Og hverdagens madlavning bliver en del sjovere i kvalitetskøkkenet fra Designa. Dit badeværelse er designet med masser gulvplads.

I hele lejligheden får du udsigt og strålende lysindfald – og fra din altan eller terrasse kan du nyde kaffen og kigget ud over byen, søen, byhavens torve eller parken.

Se video om Byhaven

HER ER UDSIGT, NABOSKAB OG LIV MELLEM HUSENE

Byhaven ligger som en enklave midt i Silkeborg med spændende arkitektur og et anderledes byrum. Tæt på både by og natur. Med en farverig beplantning, bygninger i afstemte nuancer og store, grønne flader.

Der er et sted, hvor parkerne og bydelens gågader og bytorve er en helt integreret del af din hverdag, for det er her, du kan sidde på torvet, møde dine naboer og hilse på genboen. Samtidig sikrer de små gågader og torve, at Byhaven smelter sømløst sammen den eksisterende bypark, så det bliver til én samlet bydel.

Udforsk området

”Byhaven er et byudviklingsprojekt med fokus på det liv, der udspiller sig mellem husene. Gågader og torvedannelser, der fordrer til mere samspil mellem byens borgere, og som søger fællesskabet.”

Henrik Kamp Ditlev, Arkitekt m.a.a.
Laban Arkitekter A/S

chevron-downchevron-leftchevron-right

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.